Joan Maragall, 7
Sant Feliu de Guíxols

Blog

La Nit en Blanc 2019 | Perruqueria Tor Cabell
La Nit en blanc torna a il·luminar Sant Feliu. I com no podia ser d’una altra manera, Tot Cabell ha format part d’aquest gran esdeveniment. Models i comerciants units per oferir un show de luxe en una nit on s’uneix la moda, la gastronomia, el comerç, la música… i milers d’espectadors!!
Melena pèl-roja | Perruqueria Tot Cabell
Les coloracions per al cabell són infinites. Però n’hi ha una que està triomfant molt. Es tracta d'un to molt canyer i cridaner només apte per a les més atrevides. Parlem del to vermellós al qual s'han sumat recentment moltes celebrities.
Cuidar el cabell a l'estiu | Perruqueria Tot Cabell
El cabell conté d'un 10 a un 15% d'aigua. En els dies més calorosos d'estiu, part d'aquesta aigua s'evapora. Compensar aquesta pèrdua d'hidratació omplint els dipòsits d'aigua del teu cabell regularment és vital. Els nostres consells t'ajudaran a mantenir-ho adequadament hidratat en els dies més calorosos.

Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers per optimitzar i adaptar-se a la teva navegació i preferències, entre altres tasques. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús. Més informació ACCEPTAR